De goedkeuring om Calanus® Oil toe te passen als nieuw voedingsmiddel heeft geleid tot een enorme belangstelling van Europese fabrikanten van voedingssupplementen. Onze leverancier Springfield was de eerste producent van voedingssupplementen in de Europese Unie die het grote potentieel van Calanus® olie zag, wat resulteerde in het nieuwe product Noursea Calanusolie. Een uneke verzurencombinatie met een bijzondere bijdrage voor de gezondheid.

Lees meer

Net zoals bij de mens en de dieren moeten ook bij de planten mannelijke en vrouwelijke geslachtscellen met elkaar versmelten om tot een bevruchting te komen. De pollen of het stuifmeel zijn microscopisch kleine partikels of sporen die de mannelijke geslachtscellen van een plant bevatten. Het overbrengen van dat stuifmeel gebeurt door insecten, vogels, vleermuizen, water of wind. Vooral bij winderig weer worden de pollen kilometers ver verspreid en dat veroorzaakt bij sommige mensen pollenallergie of hooikoorts.

Lees meer

Het product ActiFruit van Nutrisan wordt voortaan vervangen door het nog krachtigere supplement ActiCran ter ondersteuning van de urinewegen. Het unieke aan ActiCran is dat het  veenbessenconcentraat Pacran® de inhoudstoffen van alle onderdelen van de veenbes bevat: de schil, het sap, de zaden als het vruchtvlees.

Lees meer

Groene thee wordt al jaren aangeprezen voor zijn heilzame werking. Een goede reden om dagelijks een kopje heerlijke groene thee te drinken, maar … wat als je geen groene thee lust?

Voor al wie niet graag groene thee drinkt, maar toch wil genieten van de positieve eigenschappen van deze heilzame plant, heeft Nutrisan vanaf nu ook groene thee in capsules gebracht onder de productnaam Ultra Green Tea. 1 capsule bevat alle actieve bestanddelen van ongeveer 5 koppen groene thee, terwijl het zeer arm is aan cafeïne. Verkrijgbaar in een verpakking van 90 en 180 tabletten.

Lees meer