De samenstelling van NutriVit C
geoptimaliseerd met superieure natuurlijke vitamine C

100% natuurlijke vitamine CNutrisan heeft de samenstelling van het vitamine C product NutriVit C geoptimaliseerd. Bij de oorspronkelijke formule is een superieur en gepatenteerd vitamine C extract PureWay C® toegevoegd, waardoor de totale hoeveelheid aan natuurlijke vitamine C verhoogd is tot de maximaal dagelijkse hoeveelheid, namelijk 180 mg wat overeenkomt met 300% ADH per vegetarische capsule.
PureWay C® bevat ook vetoplosbare vitamine C, samen met bioflavonoïden, en is 100% natuurlijk en afkomstig van citrusvruchten. PureWay C® Wordt veel beter en veel sneller opgenomen dan andere vormen van vitamine C en bezit een wetenschappelijk bewezen kwaliteit. De biologische beschikbaarheid van natuurlijke vitamine C zoals in NutriVit C is immers veel beter dan die van geïsoleerde, synthetische vitamine C. Dit komt deels doordat vitamine C in de voedingsmatrix omgeven is door bioflavonoïden.

Waarom kiezen voor NutriVit C?

  1. NutriVit C bevat 100% natuurlijke vitamine C.
  2. De waterextracten van acerola, camu-camu en citrusvruchten zijn van een hoge vitamine C standaardisatie.
  3. NutriVit C bevat 100% biologische, vers gevriesdroogde bessen voor een maximaal behoud van de fytonutriënten en enzymen.
  4. Dit supplement bevat een superieure en gepatenteerde vorm van vitamine C afkomstig uit sinaasappel, namelijk PureWay®.
  5. PureWay® bevat niet alleen bioflavonoïden maar ook vetoplosbare vitamine C.
  6. PureWay® is van een wetenschappelijk bewezen kwaliteit.
  7. NutriVit C zorgt voor extra synergie met de ganse vrucht van camu-camu en acerola.
  8. NutriVit C is goed voor vegetariërs en veganisten, bevat geen allergenen en is non-GMO.
  9. Bovendien behoudt deze geoptimaliseerde formule zijn oorspronkelijke prijs.