Promotie SAMe: 2 + 1 gratisNutrisan biedt momenteel een unieke promotie op haar hoogkwalitatief supplement Sam Protect. Bij de aankoop van 2 verpakkingen, ontvang je 1 verpakking gratis. Dat betekent dat je voor elke 2 verpakkingen, telkens 1 verpakking gratis ontvangt: 2 + 1 gratis, 4 + 2 gratis, 6 + 3 gratis, enz.

TIJDELIJKE PROMOTIE zolang de voorraad strekt, ongeveer tot eind 2014
2 kopen + 1 GRATIS

De Sam Protect promotie is te danken aan een wereldwijde daling van de grondstof S-adenosyl-methionine, of kortweg SAMe. Wij volgen zoals steeds de filosofie van Nutrisan, waarbij we dit voordeel graag doorgeven aan onze klanten. Opgelet: de kwaliteit van Sam Protect blijft onveranderd!

Waarom zou je kiezen voor Sam Protect van Nutrisan?

  • Sam Protect bevat SAMe-tosylaat-disulfaat dat een zeer belangrijke maar vooral stabiele vorm van zwavel is voor het lichaam.
  • Dit supplement bevat 80% S,S-SAMe en is hiermee de hoogst mogelijke actieve vorm, beschikbaar op de markt.
  • SAMe in Sam Protect is een volledig natuurlijk ingrediënt dat verkregen wordt door fermentatie uit brouwersgist of Saccharomyces Cerevisiae.
  • De tabletten zijn enterisch gecoat zodat een maximale absorptie uit de darm mogelijk wordt. Deze coating zorgt er eveneens voor dat het ingrediënt SAMe gevrijwaard blijft van degradatie tijdens de bewaring.