Holico beste voedingssupplement 2014Award voor het meest innovatief voedingssupplement

Tijdens het 15de Congres voor Nutri- & Fytotherapie mocht onze leverancier Nutrisan opnieuw een prestigieuze Award in de wacht slepen. PermeaVit werd door de experten gekozen als meest innovatieve voedingssupplement voor 2014. Dit is voor de vierde keer op rij dat Nutrisan deze prijs mag verzilveren, wat erop wijst dat Holico met Nutrisan een goede keuze heeft gemaakt als leverancier van producten voor onze online klanten. Nutrisan werkt immers met de nieuwste technologieën voor de ontwikkeling van zijn nutricijnen en levert voedingssupplementen van een uitzonderlijk niveau. PermeaVit bevat ingrediënten van een uitzonderlijke kwaliteit, die afkomstig zijn van de beste bedrijven wereldwijd.

Ondersteuning van de darmwerking, inwendige reiniging en immuunsysteem

PermeaVit is een hoogwaardig en ingenieus voedingssupplement voor een ondersteuning aan de darm. PermeaVit bevat hoog gestandaardiseerde plantenextracten zoals Aloë vera, rode iep en heemst, gecombineerd met goed opneembare nutriënten L-glutamine, N-acetylglucosamine, arabinogalactan, N-acetylcysteïne, zink, vitaminen van het B-complex en vitamine C.
Aloë vera en heemst ondersteunen de darmwerking en aloë draagt ook bij tot de inwendige reiniging van het organisme. Aloë vera, selenium, zink, foliumzuur, vitamine B6 en C dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Deze doordachte synergetische formule bevat plantenextracten, aminozuren, mineralen en vitaminen in een relevante en efficiënte dosis.