Garlitin, knoflookextractHet knoflookextract Garlitrin 4000 van Nutrisan wordt vanaf nu aangeboden in een geoptimaliseerde formule. Dit was meteen ook een goede reden voor Nutrisan om het product om te dopen tot de nieuwe benaming Garlitin.

1 tablet Garlitin per dag is voldoende om van de vele voordelen van knoflook te genieten. Knoflook ondersteunt de bloedcirculatie, versterkt de weerstand van het organisme en verhoogt de weerstand tegen slechte bacteriën en andere organismen in de darmen.

De prijs voor een potje van 30 tabletten met het knoflookextract Garlitin blijft ongewijzigd op 16,43 euro. Maar bij ons krijg je steeds 10% korting zodat je slechts 14,79 euro voor een potje Garlitin betaalt. Dit is een scherpe prijs voor de kwaliteitsvolle ingrediënten van deze formule.

De nieuwe formule in Garlitin bevat 400 mg knoflookextract in plaats van 320 mg en is gestandaardiseerd op minstens 8 mg alliine, 4,2 mg thiosulfinaten en 4,5 mg gamma-glutamylcysteïnen.

De enteric coated tabletten bieden dankzij een gepatenteerde technologie een goede bescherming tegen de zure maagsappen en de onaangename geur die je uitademt bij het eten van vers knoflook. De nieuwe tabletten worden nu verkocht in potjes in plaats van in blisters. Ze zijn ovaler van vorm zodat ze aangenamer inslikken.