Veenbessen supplement ActiCran NutrisanHet product ActiFruit van Nutrisan op basis van veenbessen en roselle wordt voortaan vervangen door het nog krachtigere supplement ActiCran dat gebruikt kan worden ter ondersteuning van de urinewegen. De ene heeft het al wat moeilijker dan de andere om de conditie van de blaas en de urinewegen in conditie te houden. Vooral vrouwen hebben er vaker last van. Naast het drinken van voldoende water, het dragen van katoenen ondergoed en het vermijden van geparfumeerde artikelen voor de persoonlijke hygiëne, kunnen specifieke bessen en planten zoals veenbessen en hoog kwalitatieve bloemenextracten van de plant roselle of de hibiscus sabdariffa, helpen om de blaas schoon te houden.

Wat maakt ActiCran zo verschillend van de andere veenbespreparaten?

  1. roselle of hibiscus in acticran van nutrisanHet veenbessenconcentraat Pacran® in ActiCran van Nutrisan bevat de inhoudstoffen uit alle onderdelen van de veenbes, ’t is te zeggen uit zowel de schil, het sap, de zaden als het vruchtvlees. En dus niet enkel uit het sap zoals de meeste andere veenbespreparaten.
  2. Aan dit veenbessenconcentraat is ook de beproefde UTIroseTM Hibiscus sabdariffa toegevoegd. Dit hoogwaardige extract wordt ook wel eens roselle of rode zuring genoemd.
  3. UTIrose TM werd in 2012 bekroond met de Vitafoods Award voor het meest innovatieve ingrediënt.
  4. Roselle draagt bij tot de ondersteuning van de conditie van gezonde urinewegen.
  5. De extra vitamine C die eraan toegevoegd zorgt voor het behoud van de werking van het immuunsysteem.

voedingsmatrix veenbessen anticran nutrisanHet ene veenbessenpreparaat is het andere niet

Proanthocyanidinen of kortweg PACs zijn de belangrijkste inhoudstoffen van de veenbessen. Hiervan bestaan verschillende soorten. Het is niet zozeer hun hoeveelheid die van belang is, maar vooral hun kwaliteit. En daarom kiest Nutrisan resoluut voor PACs uit de volledige veenbes in plaats van enkel uit veenbessensap. Zo is Pacran® een uniek volledig spectrum van inhoudstoffen met respect voor de synergie tussen de PAC’s en de diverse andere nuttige stoffen zoals fenolen, organische zuren, vezels, suikers en vetzuren. Samen zijn al deze inhoudstoffen veel krachtiger.

Om meer te weten over ActiCran, download hieronder onze consumentenfolder.