Voedingssupplementen van TrisportPharma voor sportersWetenschappelijk onderbouwde sport supplementen van hoge kwaliteit

Onze sport supplementen van Trisport Pharma worden ontwikkeld volgens de recentste wetenschappelijke gegevens en geproduceerd volgens de strengste normen:

  • GMP of Good Manufacturing Practices: een systeem voor kwaliteitsgarantie, gehanteerd door de farmaceutische industrie en de industrie voor voedingsmiddelen.
  • ISO 9001: internationaal herkende normen voor kwaliteitsbeheer en –garantie.
  • HAACP of Hazard Analysis Critical Control Point: een systematische identificatie en evaluatie van eventuele gevaren voor de voedselveiligheid die vooraf in plaats van achteraf plaatsvindt.

Alvorens deze sport supplementen op de markt te lanceren, worden ze uitvoerig door topsporters getest tijdens trainingen en competities.

Legale en dopingvrije sport supplementen

  • Alle producten van Trisport Pharma zijn gegarandeerd vrij van synthetische kleur-, smaak- en zoetstoffen.
  • Bovendien zijn deze sport supplementen één voor één genotificeerd en goedgekeurd door het voedselagentschap voor de verkoop in België.
  • Tenslotte worden alle sport supplementen van Trisport Pharma zorgvuldig door een onafhankelijk laboratorium gescreend op de aanwezigheid van stoffen en substanties die gerepertorieerd zijn op de van de officiële WADA (Wereld Anti Doping Agentschap).

Op die manier streeft Trisport Pharma ernaar om sporters op een correcte manier naar hogere prestaties te helpen door het gebruik van innovatieve en dopingvrije sport supplementen.
Sporters die hun supplementen via de website Holico.be bestellen, kunnen bijgevolg rekenen op 100% legale, dopingvrije, veilige en wetenschappelijk ontwikkelde sport supplementen.

Bekijk hier ons assortiment sport supplementen van TrisportPharma ...